onsdag den 22. februar 2012

CHANEL & TIGNES

Okey Chanel har det vildt! De har lige lavet en CHANEL OFF-PISTE serie - med ret mange lækre styles. Drøm dig lige væk i Chanels smukke univers. 
Hvis du ikke lige har råd til Chanel, men bare gerne vil snuppe en uge i de franske alper, så tjek lige nederst i dette indlæg. Der er nemlig flere pladser på årets DM i Freestyleski tur ...





Chanel.com  

DM I FREESTYLESKI

Du kan stadig nå, at melde dig til årets tur til DM i Freestyleski i Tignes.

DM i freestyleski bliver i 2012 afholdt i uge 13 i et af de franske alpers største skiområder, Tignes – Espace Killy. Konkurrencerne tæller slopestyle, halfpipe og big air og bliver afholdt med de officielle X-games baner som platform. Dette er de officielle danske mesterskaber afholdt under Danmarks Skiforbund, og eftersom niveauet på den danske freestylescene de seneste år er steget eksplosivt, er det nu blevet realistisk at satse på OL i hhv. 2014 og 2018. Her er både halfpipe og slopestyle kommet på programmet. Det sportslige ambitionsniveau er højt, men DM i freestyleski er meget mere end blot en skikonkurrence. Traditionen tro er BBQs, DJs, speakers og koncerter med til at danne rammen om en uge, hvor eliten af dansk freestyleski er i centrum af et officielt mesterskab med uofficiel kant og charme.

Inkl.: Transport, bolig og liftkort
Periode: 24. marts – 31. marts
Tilmelding: Nu, der er stadig ledige pladser…
Turen er åben for alle.
Pris: Fra 3695 kr.

DM 2012 from Playground on Vimeo.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...