søndag den 21. juni 2009

JUHUE!


ROSKILDE FESTIVAL ÅBNER I SOL OG 25 GRADER!
Altså måske. Men årets Roskilde-vejr ser lovende ud, viser DMI's ni-døgns prognose.Vejrguderne og deres formidlere på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) giver ingen garanti for søbadevejr på årets Roskilde Festival. Men tendensen er lovende, medgiver vagtchef på DMI, Tine Zeuthen. »De fleste af prognoserne byder på sol«, konstaterer hun om tiden frem mod åbningen af festivalen torsdag 3. juli.

Tørt og 21-25 grader til åbningen
Og tendensen er endnu bedre for de efterfølgende festivaldage, hvor risikoen for regn bliver mindre og mindre.Altså ifølge de fleste prognoser, understreger Tine Zeuthen.
Orange Scene åbner festivalen torsdag eftermiddag, når svenske Petter går på kl. 17.
Og det vil ifølge prognoserne finde sted i tørt og 21-25 grader varmt vejr.

Ustadig optakt
Allerede næste søndag indleder en noget mindre scene, Junior Pavillon, nedtællingen til den officielle åbning. Og her ser det i første omgang ud til, at der kan komme regn. Eller i hvert fald ustadigt vejr, som fortsætter indtil tirsdag. Derfra ser prognoserne pæne ud.
»Langt de fleste af prognoserne melder om temperaturer over de 20 grader og med cirka 15 grader om natten«, siger Tine Zeuthen fra DMI, der i samme åndedrag understreger, at vejrbilledet kan se meget anderledes ud om få dage.
»Altså f.eks. river vi os i håret over, hvad der sker førstkommende torsdag«, siger hun.
http://ibyen.dk/fokus/roskildefestival/article737116.ece

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...