lørdag den 6. juni 2009

SID PÅ HUSK MIT NAVN!



Engelbrechts stole med HuskMitNavn kunst

HuskMitNavn´s figurer på indersiden af stolen ser ud som om, de er bange for, at man sidder på dem. I hvert fald så synes øjnene at udtrykke en hvis nervøsitet. Og på ydersiden kigger figurerne opmærksomt med; hvem kommer tæt på? Er der én, som kan finde på at sætte sig?

Kunstneren HuskMitNavn er allerede et kendt navn - og han har markeret sig internationalt med sin kontroversielle og humoristiske street art. Han karakteristiske figurer og kommentarer er spredt ud over verdenen via graffiti, t-shirts, illustrationer for internationale magasiner og aviser, ligesom han er repræsenteret via gallerier i New York, Bruxelles, København og Århus.

HuskMitNavn har lavet fire forskellige illustrationer til Chairik stolene fra møbelproducenten Engelbrechts. På alle er der hhv. en mand og en kvinde. To varianter med en kvinde på ydersiden og mand på indersiden samt to varianter med mand på ydersiden og kvinde på indersiden. Man kan tydeligt se, at HuskMitNavn illustrationerne er lavet i nogle af hans foretrukne materialer: tusch, kridt og karton. Illustrationerne er beskyttet af en stærk silkemat melamin overflade som findes på Chairik stole. Chairik stolene er designet af Erik Magnussen og sælges hvert år i et femcifret antal.

HuskMitNavn stolene fra Engelbrechts produceres kun frem til 31. december 2009 og er således tids-limiteret. HuskMitNavn stolene sælges både enkeltvis eller i serier på fire stk. Den vejledende udsalgspris for HuskMitNavn stole med fire ben eller meder er: 2.500,- kr. inkl. moms pr. stk. Stolene fås hos udvalgte forhandlere.
www.engelbrechts.com
www.huskmitnavn.dk
Tak til ILG

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvem er de udvalgte forhandlere?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...