mandag den 24. august 2009

WHO'S THE PUSSY NOW/DISKO TRANSPORTABLE



Kære Venner.
I ved vi er en sucker for hygge, fest og samvær og derfor skal I da heller ikke snydes for en omgang Who´s The Pussy Now forfest inden det går løs i Ridehuset d. 28 om aftenen.
Derfor har vi slået pjalterne sammen med de københavnske folk bag Somersby Disko Transportable og den seje, upcoming århusianske designer Bibi Chemnitz og inviterer til Who´s The Pussy Now/ Disko Transportable forfest d. 28 august fra 18.00- 22.00 hos Inuit by Bibi Chemnitz i Vestergade 15-17 ( baggården).

Disko Transportable er vores alle sammens yndlingsfest på hjul og derfor er vi glade for at kunne annoncere at drengene smider Somersbycampingvognen bag på en bil og kommer til 8000 for at give os en forfest uden lige! I samarbejde med Somersby har drengene købt en campingvogn, bygget en forhave, lejet et anlæg, hyret en masse fede DJ’s, og fået Somersby til at levere gratis drikkevarer.
Bibi har været så sej at ligge lokaler og gård til, så mens du sipper din Somersby og tripper til Disko Transportables toner, kan du finde din favorit kjole eller skjorte til aftenens fest.
Derfor er det med stolthed at vi inviterer Jer seje århusianere til forfest, fri Somersby, Orgelmusik og hygge inden vi i fællesskab følges op til Ridehuset, hvor vi fester natten lang.
Tak til Somersby og Bibi Chemnitz for at I vil forfeste og lege med os.

Kærligst Who´s The Pussy Now & Disko Transportable
Via facebook.com

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...