torsdag den 19. november 2009

OUT OF REACH



To unge spirende kunstnere fra Amsterdams kunstscene afventer spændt deres første danske udstilling. Med en samlet indsats præsenterer Lil 'Shy og Joe Holbrook deres nye værker i showet 'Out Of Reach' i Århus, Danmark.

Lil 'Shy (Paris, 1980) er af hjertet en multimedie-kunstner. I sit arbejde, der strækker sig fra lærreder, fotografier, tegninger og installationer, bruger hun ord til at sætte følelser og tanker i bevægelse. Hendes typografisk baserede arbejde overrasker ved hendes brug af tekstil og tråd. Lil 'Shy dimitterede i 2005 Cum Laude fra Art Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam. Siden da har hun deltaget i flere udstillinger i Rotterdam, Amsterdam og Frankfurt.

Joe Holbrook (London, 1988) er en selvlært kunstner, med en baggrund indenfor graffiti. Efter et møde med lovens lange arm, besluttede Joe at fokusere på kunst. I sit første år som kunstner, åbnede han med en soloudstilling i London, et gruppe show i Amsterdam og en soloudstilling i Amsterdam. I sine malerier viser Joe Holbrook sin evne til fuldkomment at fange ånden og energien i storbyens natteliv, med utrolig sans for detaljen og håndelag.

Udstillingen afholdes modemærket Bibi Chemnitz og er arrangeret af det hollandske produktionsselskab YOUR:OWN

www.lilshy.net
www.joeholbrook.co.uk
www.bibichemnitz.com
www.jeroensmeets.nl

Tjek det på facebook.com

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...