tirsdag den 17. november 2009

ZARAH VOIGT WEBSHOP PREMIERE


Helt ny Zarah Voigt webshop www.zarahvoigt.com

Zarah Voigt har arbejdet 17 år i teater- og modebranchen med design af teaterscenografier, kostumer og smykker.
I 2002 Åbnede hun sin første butik og lancerede sine smukke og anderledes smykkekreationer. Disse har kun kunnet købes i Zarah Voigt Boutique i indre København og i ganske få udvalgte butikker i Danmark og udlandet. Men nu åbner mulighederne sig for, at kunne erhverve sig et par forrygende øreringe eller et mageløst halssmykke imens man sidder foran tasterne.
Zarahvoigt.com har slået dørene op og byder velkommen til et univers af smykker i forskellige udformninger, hovedsagligt udført i plexiglas kombineret med ædle metaller.
Inspirationen hentes bl.a. fra fortidens storhed og skønhed i barokken, jugendstilen og de seneste to smykkekollektioner ”NOMI” og ”PLISSÈ” har stærkt afsæt i Art Deco-tidens smukke, stringente og arkitektoniske linier.
Zarah Voigt formår at skabe smykkekollektioner der kombinerer anderledes materialer med utraditionelle og vilde former, der tilsammen bliver til stærke statement-smykker. Fra små delikate ørestiks og lange dramatiske kæder til store glamourøse halssmykker. Alle med samme entusiasme for det overdådige og sofistikerede.
Zarah Voigts unikke og elegante smykkedesigns er blevet båret af stilikoner som Kate Moss, Katy Perry og Paris Hilton og nu kan smykkerne altså erhverves på webshoppen. Der vil være en særlig gave til de første 100 kunder. Så klik ind og find julegaven til dig selv eller én du vil forkæle!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...